Agendabeheer

Heeft u een eigen onderneming, die langzaam maar zeker groter en groter aan het groeien is? Wordt het lastiger om alle zaken die spelen binnen uw bedrijf in de gaten te houden? Neem dan contact op met Your Assistant. Bij ons kunt u een professionele secretaresse inhuren, die voor korte of langere tijd bij kan springen. Agendabeheer is bijvoorbeeld een belangrijke taak voor een secretaresse. Met onze agendabeheer dienst weet u zeker dat u geen afspraken mist en dat er geen twee afspraken overlappend worden ingepland. Onze agendabeheer service heeft mensen in dienst die u graag helpen, ook met andere secretariële taken.

Professioneel agendabeheer

Agendabeheer is een niet te onderschatten facet van uw bedrijf. U wilt toch ook dat uw afspraken goed geordend zijn en dat u altijd op de hoogte bent wanneer u waar wordt verwacht? Onze agendabeheer dienst zorgt ervoor dat er altijd iemand bij u werkt die u kan ondersteunen op dit gebied. Onze mensen hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen ook de andere taken van een secretaresse voor u uitvoeren. U kunt daarbij denken aan het versturen van offertes, verzenden van mailings en het uitwerken van rapportages. Wij doen dit vanuit ons eigen kantoor in Willemstad, waar u altijd wel direct contact kunt hebben met uw nieuwe secretaresse.

Meer weten over onze agendabeheer service?

Bij Your Assistant werken mensen die graag voor u aan de slag gaan. Wij hebben de mensen in dienst die ervoor gaan zorgen dat uw agenda altijd goed beheert wordt. Maar we hebben ook andere services te bieden. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld het aannemen van de telefoon, op welk gebied we ook ruime ervaring in huis hebben. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan u graag te woord en vertellen u dan met alle plezier meer over ons bedrijf. Samen met u gaan we dan bekijken hoe wij u kunnen helpen nog meer uit uw onderneming te halen.

Tweets by @YourAssistantNL

Wilt u meer informatie over onze telefoondiensten of wilt u ze een keer vrijblijvend proberen?

Neem snel contact met ons op!